icon storingStoringsdienst: 045 78 54 299

  Werkwijze

  Voor er met de daadwerkelijke installatie gestart kan worden bepalen wij in overleg met u welk type verwarming er in uw situatie mogelijk is. Te denken valt aan radiatoren/ convectoren, wand- en of vloerverwarming of straling panelen. Verder zal er bepaald moeten worden welk type warmtebron in uw situatie het meest ideaal is.

  cvketel1Na de keuze wordt de installatie ontworpen, rekening houdend met de geldende kwaliteitseisen van de installatie. Na uw instemming vindt de daadwerkelijke installatie plaats. Dit zal te allen tijde in overleg met u als opdrachtgever geschieden. Onze vakbekwame monteurs staan garant voor een perfecte installatie.

   

   

  Vrijblijvende offerte

  Onze offerte is geheel vrijblijvend en gebaseerd op de te gebruiken materialen en gecalculeerde uren. In het algemeen betreft dit een vaste prijs. In uitzonderlijke gevallen kan het voor komen dat er wordt gewerkt op uurbasis, waarbij natuurlijk op voorhand een inschatting wordt gemaakt van het aantal uren.

   

  Kiezen voor kwaliteit

  Kwaliteit aantonen, dat is de essentie van KvINL. Voor opdrachtgevers belangrijk, want een kwaliteitslabel schept vertrouwen en geeft zekerheid dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd. Voor installateurs is een kwaliteitslabel essentieel om zich in de markt te onderscheiden als vakman en technisch specialist. Bovendien draagt een label bij aan het professioneel imago van het bedrijf.


  Duidelijke afspraken vooraf!

  AANVRAGEN